5465 Cserkeszőlő, Kossuth utca 1/B
+36 30 687 2329

A Hajnalcsillag Vendégház foglalási és lemondási feltételei

A foglalás és ajánlatkérés formája

Jelen foglalási, módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.

A Hajnalcsillag Vendégház szálláshelyfoglalást kizárólag az online foglalási rendszeren keresztül fogad el.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a Hajnalcsillag Vendégház foglalási rendszert üzemeltet, amely megtalálható honlapunk ( https://www.hajnalcsillag-vendeghaz.hu ) a 'Foglalás' menü alatt.
Kérjük, a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím és számlázási cím) helyes megadására.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, a Hajnalcsillag Vendégház fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik.
Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát helyesen válasszák ki.

A vendég a szállásfoglalásával elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Ajánlatkérés esetén a Hajnalcsillag Vendégház az összeállított ajánlatot írásban küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. Az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, a foglalás visszaigazolásának elküldés után válik véglegessé.

Minimum foglalható éjszakák száma
Az aktuális csomagajánlataink a megjelölt minimum foglalható éjszakák számánál kevesebb éjszakára nem foglalhatóak. Kérjük, minden esetben vegyék figyelembe a megjelölt minimum éjszakák számát.

Értéktárgyak, készpénz kezelése:
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy semmilyen felelősséget nem vállalunk az apartmanban eltűnt értéktárgyakért, készpénzért. Ajánljuk kedves Vendégeinknek, hogy értéktárgyaikat megbízható helyen tárolják.

Előleg fizetés
Jelen előleg fizetési feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.
A Hajnalcsillag Vendégház minden egyéni vendég foglalása esetén 20% előleget kér.
A előleg fizetésének határidejét a visszaigazolás tartalmazza az alábbiak szerint:

Előleg fizetése:

- az 20% előleg a foglalástól számított 5 naptári napon belül fizetendő a Hajnalcsillag Vendégház - Kézsmárki Hajnalka részére.

Figyelem!!! Amennyiben 4 naptári napon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a előleg a foglalás napján átutalással fizetendő a Hajnalcsillag Vendégház - Kézsmárki Hajnalka részére. Ezt követően időpont módosításra nincs lehetősége, valamint a vendég által befizetett előleg a  tulajdonába kerül, a befizetett előlegért lemondás esetén nem nyújt szolgáltatást.

Előleget banki átutalás rendszerén tudjuk elfogadni.

Az előleget banki átutalással az alábbi bankszámla számra kell befizetni:

Kézsmárki Hajnalka
5465 Cserkeszőlő Kossuth utca 1/B
Bankszámla szám: 11600006-00000000-95135553
A foglalás teljesítéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre.
A foglalás kizárólag a kért előleg határidőig történő beérkezése esetén válik érvényessé/véglegessé!
A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a foglaló személy nevét és a foglalási számot.
Az előlegen túl fennmaradó összeg a helyszínen érkezéskor fizetendő!

A Vendég céges számla igényét foglaláskor előre jelezni szíveskedjen. A számla kiállítását követően nem áll módunkban a számlázási adatokon módosítani.

Lemondási-módosítási feltételek

Jelen módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.

Amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 10 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett előleg teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül.

Visszautalás esetén, az előleg összegének bruttó 3%-a előleg kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 10 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a  a befizetett előleget lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett előleg a  tulajdonába kerül, a befizetett előlegért cserébe nem nyújt szolgáltatást.

Házirend

 • Az apartmant 17-20h között tudják elfoglalni és 10h-ig kell elhagyni. Előzetes egyeztetés után ez rugalmasan változó lehet.
 • Kérjük óvják a berendezéseket, az apartman tárgyait.
 • A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 • Minden háztartásban, így az apartmanokban is előfordulhat, hogy a vendég hibáján kívül valami meghibásodik, tönkre megy. A nagyobb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek ezt felénk jelezni!
 • A bográcsozót használat után kérjük tisztán hagyni!
 • A szemetet szelektíven gyűjtjük, ezért kérjük a hulladékot a szelektív gyűjtő megfelelő helyére dobják.
 • Az apartman elhagyásakor minden esetben zárják el a vizet, villanyt, a klímát kapcsolják ki!
 • Az apartmanház területén csak fizető, bejelentett vendégeink tartózkodhatnak! Látogatót kérem előre jelezzék!
 • Kisállatot a szállás területére nem lehet hozni.
 • A teljes foglalási díj alatt az előre lefoglalt napok mennyisége értendő. Abban az esetben, ha az itt tartózkodásukat előbb megszakítják, nem áll módunkban pénzt visszafizetni.
 • A csendrendeletre és a szomszédainkra való tekintettel kérjük a zajos tevékenységet szíveskedjenek mellőzni! Tilos a a kültéren bárminemű hangtechnikai rendszer (hangfal) üzemeltetése!
 • A tulajdonosnak jogában áll a szállást lemondani, ha a Vendég nem tartja be a házirendet.
 • Apartmanjaink önellátóak, étkezést nem tudunk biztosítani. Érkezéskor az alábbi bekészítést tesszük, itt tartózkodásuk alatt Önök pótolják szükségleteiket.
  - WC papír, folyékony szappan, mosogatószer, mosogatószivacs, konyharuha, mosogató tabletta, alapvető fűszerek
  - ágynemű, törölköző
  - fürdőszobai kéztörlő, kilépő
 • Szállásfoglalás előtt a Vendég elolvasta, megértette, és elfogadta a házirendet.

Amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 10 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett előleg teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül.

Visszautalás esetén, az előleg összegének bruttó 3%-a előleg kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 10 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a  a befizetett előleget lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett előleg a  tulajdonába kerül, a befizetett előlegért cserébe nem nyújt szolgáltatást.

Közvetítők által értékesített foglalásokra vonatkozó feltételek

A Hajnalcsillag Vendégház szálláshelyeit értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok Szállás.hu) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek.
Más értékesítési csatornákon található és a  saját honlapján ( https://www.hajnalcsillag-vendeghaz.hu ) található adatok különbözősége esetén minden esetben a  saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Somogy megyei Törvényszék kizárólagos illetéke.

Elérhetőségeink a közösségi médiában

Menj a tetejére

Felíratkozás hírlevélre

SZERETNÉNK MEGOSZTANI ÚJ AJÁNLATAINKAT